Sumnjao je da ga supruga vara ali pogledajte sta mu je prorok rekao…

Pogledajte sta mu je prorok rekao…

Neki od naših čitatelja su se odlučili uvjeriti u istinitost njegovih tvrdnji te su ga kontaktirali. U nastavku vam prenosimo poruku jednog našeg čitatelja koji je insistirao da ostane anoniman.

– “Živim i radim u Švedskoj. Imam manju firmu, ali koja hvala Bogu odlično posluje. Posao mi je sjajno išao, ali na drugom – privatnom polju mi ruže nikako nisu cvjetale. Sumnjao sam da me supruga vara, dosta smo se svađali, što je bio povod da se javim Proroku Bobiju.

Pare iz kućnog budžeta su nestajale, ona me je izbjegavala i mislio sam da ima ljubavnika. Prorok Bobi mi je rekao nešto što mu nikako nisam vjerovao.
Rekao je kako vidi da nam se sin drogira, te da on krade pare iz kuće. Preporučio mi je da ga hitno odvedem ljekaru, dok je za suprugu rekao kako je pod crnom magijom i da joj je napravljeno da me izbjegava.

Rekao je da mu se javim kako bi skinuo crnu magiju.
Naravno da to nisam isprva htio. Prvo sam želio da se uvjerim za sina. Nakon nekog vremena, ispostavilo se da Prorok Bobi zaista govori istinu, nakon čega sam predložio supruzi da ga kontaktiramo kako bi joj uklonio crnu magiju

Naravno, možda izgleda jednostavno sada dok čitate, ali nije nimalo lako. Bilo ju je teško nagovoriti na to, naročito jer smo imali problema i sa sinom. Težak period je iza nas, ali hvala Bogu sve je prevaziđeno.

Jednom prilikom Prorok Bobi mi je rekao kako će naš sin postati druga osoba, kako će se zainteresirati za posao u firmi i danas je zaista tako. Neizmjerno smo mu zahvalni i već smo dogovorili druženje kada budemo dolazili na ljetni odmor.“

Check Also

Hello world

Broj pregleda: 7 Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, …

Virtuelle Datenräume: minimaler Anstrengung und maximale Effizienz | Gesicherte Datenräume

Broj pregleda: 8 Modernes Business erfordert professionelles Konzeption und sehr hohe Effizienz, Ehrlichkeit für heisse …

BUKA Magazin – Usvojen amandman o Srebrenici: Srbija mora priznati genocid, bez toga nema ulaska u Evropsku uniju!

Broj pregleda: 3 Zastupnici Europskog parlamenta u okviru rasprave o Izvještaju o napretku Srbije usvojili …

U Lovćencu svečano obeležen Dan državnosti Crne Gore – Nadlanu.com

Broj pregleda: 6 U Lovćencu svečano obeležen Dan državnosti Crne Gore – Nadlanu.com Objavljeno 14. …

UŠTEDITE VREME, NOVAC I LAK: Pet trikova koji garantuju savršene nokte

Broj pregleda: 4 2019-07-14 18:48:35 UŠTEDITE VREME, NOVAC I LAK: Pet trikova koji garantuju savršene …