Sedmični horoskop od 8. do 14. aprila 2019.: Nova ljubav za Jarca, Rak žedan izazova, Vodolija razmišlja o smislu života

OVAN

LJUBAV: Ovih ćete dana imati promjenljiv vjetar kad se o ljubavi radi. Neka vrata će se otvarati, ali neka će se i zatvarati. Ponekad i istovremeno. Zato budite maksimalno otvoreni i budno pratite svaku priliku. Treba prepoznati šta se krije iza nje.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više ćete se angažovati oko mladih saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekuda da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imaćete dovoljno snage za sve.

BIK

LJUBAV: Povremeno ćete osjetiti poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajanjem uvidjeti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se tako istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete šta sve znate. Još ove sedmice biće potrebno da nešto pripremite ili dovršite. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite kritičare.

BLIZANCI

LJUBAV: Dobro raspoloženje, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osjećate, kao i naklonost druge strane, učiniće vam ove dane lijepim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

KARIJERA: Svoje poslovno interesovanje polako ćete prebacivati na proširenje svojih znanja i stručnih sposobnosti. Neki će se usavršavati. Sad će se naime, ostvariti neki zakonski temelji da možete da pokrenete nešto u tom pravcu. Neki će zbog toga putovati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prvo sagledajte šta imate, pa tek onda djelujte, piše “Ehoroskop“.

RAK

LJUBAV: Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmijeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osjećate podstaknuće vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati sa drugima, a posebno sa onima koji ne rade u istom mjestu gdje i vi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u životu.

LAV

LJUBAV: Možda će vam se katkada činiti da je ljubav daleko od vas. Ipak, ona je zapravo bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cijenu.

KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete i malo riskirati. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Opet će se pojaviti podrška drugih kojoj se uopšte niste nadali.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zamarajte se sa sitnicama.

DJEVICA

LJUBAV: Vi malo po malo ipak dolazite na zelenu granu. Ovo je vrijeme dobro za jačanje povjerenja u vezama, ali i za otvorenije razgovore. Nekima će pak više odgovarati samoća ispunjena filozofiranjem. Većina će se osjećati dobro.

KARIJERA: Bićete pomalo umorni od svega. Neki kolege će vas još i zadirkivati. Ne reagujte. Ono što morate da odradite, odradite profesionalno. Tako ćete svima zatvoriti usta. Prilika za napredovanje nije nemoguća, ali vam zasad ne izgleda atraktivno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Razmišljajte dugoročno.

VAGA

LJUBAV: Neka vaša ljubavna očekivanja biće ispunjena uprkos ponekoj prepreci ili frustraciji. Ipak, u nastavku treba biti oprezan i mirom održavati ono što ste dosad ostvarili. Druga strana će na kraju prepoznati i cijeniti vaš trud oko svega.

KARIJERA: Vaš trud biće prepoznat, a vi ćete dobiti na cijeni. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas biće primjer drugima. Radit ćete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dobro je biti iskren. Maske padaju.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vjerovatno ćete se osjećati usamljeno, osim ako samoća nije vaša želja. Oni u vezama prolaziće jedno izazovno razdoblje kad će biti potrebno dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da se eksponirate. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne činite ništa na silu.

STRIJELAC

LJUBAV: Prolazni nesklad u emotivnim odnosima i još više u vašim ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro da prihvatite ono što jeste i da bez velikih ambicija sačekate povoljnije dane. Oni će doći.

KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate obaviti. Ne postavljajte sebi sada letvicu previsoko jer ste u fazi kad je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu. Planirajte u mislima.

ZDRAVLJE&SAVjET: Redovno se opuštajte i dovoljno spavajte.

JARAC

LJUBAV: Vaša potreba za društvom biće i dalje naglašena, pa ćete svako malo izlaziti. Biće to neformalna druženja sa vama bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, ali baš ta opuštenost možda vam donese i novu ljubav.

KARIJERA: Riješili ste veće poslovne dileme i sad smelije idete naprijed. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svjetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam vjeruju. Otvorite se.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne sumnjate u svoje sposobnosti.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša energičnost i preduzimljivost u ljubavnom životu ponekad će se graničiti sa ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. Ali kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da biste bili sretniji.

KARIJERA: Djelovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače.

ZDRAVLJE&SAVJET: Razmišljaćete o smislu i besmislu života.

RIBE

LJUBAV: Ovih dana vjerovatno će mnogi od vas početi da pretjeruju u strastima ili obratno, u hladnoći. Ili ćete svakog trena željeti da budete sa voljenom osobom ili ćete težiti potpunoj samoći. Sjetite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte sa ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako donijeti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite odmjereni u ponašanju.

 

50% Discount Microsoft 70-410 Answers Online Shop

She bite me fiercely in my arms.I did not say anything.Vice 70-410 Answers chief of staff and drivers are looking below, without saying anything.I turned to them, I can not but go toward them. It was a few days after you first 70-410 Answers went to Windows Server 2012 70-410 Microsoft 70-410 Answers my house, you called me and said I was bored at home in fact, I had your call, but Microsoft 70-410 Answers I did not give you a fight. I killed him personally.New Year s Eve at three in the morning, I remember very clearly, because that day I was on Installing and Configuring Windows Server 2012 duty squad sat with corridor to write a small picture.

It seems that he was really complained by his wife Windows Server 2012 70-410 last 70-410 Answers night. In fact, the big belly Microsoft 70-410 Answers can not hear. When http://www.examscert.com/70-410.html Microsoft 70-410 Answers I am Installing and Configuring Windows Server 2012 looking for a job, I will pay more than 40,000 years.

But the kobold squadron did not let me, the reason is that I am very active.This is true, I really idle, the sniper s potential is more difficult things, http://www.testkingdump.com have patience and patience, shooting performance to be prominent, have a baby. It s coming soon The area is quiet, I like quiet, people here do not know each other I like unfamiliar like Microsoft 70-410 Answers do not know, I do not like who knows with whom, Microsoft 70-410 Answers everyone knows who the idea of broken Microsoft 70-410 Answers ideas say it is The traditional virtues of the Chinese nation are not as good as their Installing and Configuring Windows Server 2012 neighbors, but I think that people Microsoft 70-410 Answers should have privacy why it is done all over the world At that time was also the first floor, I like the first floor because there is no need to climb stairs. Two days old Sunday afternoon, the veteran oil child began to talk to the inside of the house, of course, is the Erguotou Field Army cadres are not good other Erguotou mainly with the money is not big, just like a cool feeling. The sergeant hurriedly said Then let us go and let you go.I had a neck No.I will go where I had fallen The Windows Server 2012 70-410 sergeant was a little unhappy Then we are white Save you I did not let you save me I told him, anyway, are the birds of the head of a group of dogs I do not begrudge what is ready to come back next year. We both can not afford to 70-410 Answers mess with, we can not escape.Life in my words as soldiers summed up, it is life.

Check Also

New Step by Step Roadmap for Most Well Known Nursing Theories

Broj pregleda: 5 There are a lot of learning approaches and it’s tough to decide …

What Is So Fascinating About Borrowed Theories Used in Nursing?

Broj pregleda: 14 Today, there are lots of nursing agencies that supply the opportunity of …

Neverovatan prizor: Medved otvara vrata automobila

Broj pregleda: 16 Neverovatan prizor: Medved otvara vrata automobila M. K. 29. jula 2019. 06:38 …

O ovome je sanjala, a postala voditeljka: Irina Ivić je bila vrlo talentovana, ali život je imao druge planove za nju

Broj pregleda: 14 O ovome je sanjala, a postala voditeljka: Irina Ivić je bila vrlo …

NIKOLINA OBRADOVALA FANOVE VESTI O PRINOVI, A POTOM OBJAVILA INFORMACIJU ZBOG KOJE STREPI

Broj pregleda: 13 NIKOLINA OBRADOVALA FANOVE VESTI O PRINOVI, A POTOM OBJAVILA INFORMACIJU ZBOG KOJE …