Ovaj građavinski proizvod je oduševio cijeli svijet: Betonski blokovi od kojih se kuća gradi duplo brže (VIDEO)

Ovaj građavinski proizvod je oduševio cijeli svijet: Betonski blokovi od kojih se kuća gradi duplo brže (VIDEO)

Evolucija i razvoj čovjekovih sposobnosti doveo je do toga da se i građavina vrtoglavom brzinom razvijala. Tako se i s vremenom pojavila potreba za bržom i jednostavnijom gradnjom, a ovaj genijalni izum se čini idealnim rješenjem.
U ruralnim dijelovima Meksika je predstavljen novi način gradnje, a iza ovoga genijalnog izma stoji jedan čovjek po prezimenu Rejes zajedno sa Ortegom pajdašem iz svoje firme.

Izgradnja ili izgradnja se primenjuje nauka, najstarija i najznačajnija grana tehnologije. Građevinarstvo se bavi poslovima neophodnim za izgradnju svih vrsta arhitektonskih objekata, puteva, pruga, mostova, tunela, vodovoda, kanalizacije, melioracionih postrojenja, upravljanja vodama i eksploatacije hidroelektrana, elektrana i drugih postrojenja za proizvodnju svih dobara. Građanin se zove građevinski inženjer.

Tehnika konstruiranja je veština koju su ljudi iz originalnih ili elaboriranih poklona prirode dizajnirani (planirani) da sastavljaju nove kopnene ili zemaljske kreacije i koriste ih.

Prirodni materijali kao što su: kamen, drvo, zemlja (glina), kao i veštački: cigla, kreč, beton i čelik, dozvoljavaju izgrađenu vezu sa zemljom u jednom objektu koji se zove građevinski objekat ili zgrada.

U zavisnosti od vrste i karaktera poslovanja, razlikujemo dve glavne smernice ili granu građevinskih tehnika.

U jednom pravcu postoji zgrada. Zgrade se izdvajaju preko njihovih glavnih delova iznad zemlje, tako da su izgrađene po visini, tako da se izgradnja zgrada često naziva izgradnja zgrade. Izgradnja je doslovan prevod internacionalizovane drevne grčke riječi “arhitekta” (ὰρχιτεκτονική) – arhitektura. Izgradnja zgrada se naziva i zgrada, ali arhitektura je najčešći izraz.

S druge strane, imamo izgradnju puteva (puteva, željeznica, mostova, tunela) i hidro-inženjerskih objekata (vodosnabdijevanje, kanalizacija, hidroelektrična regulacija, melioracija, eksploatacija vodnih resursa i zalivanje reke i kanua). Navedene zgrade su uglavnom izgrađene na terenu, iako to nije pravilo. Takva izgradnja se često naziva građevinski inženjering, a često je naziv građevinarstva.

2018-08-28 09:30:05

POPULARNO:
https://balkan.ba/starleta-izazvala-pometnju-na-aerodromu-putnici-zanemeli-pred-prizorom-prosetala-bez-brushaltera-u-hit-toaleti-foto/

PREPORUKA:
https://balkan.ba/beyonce-objavila-seksi-video-u-kojem-mijesa-svojom-bujnom-straznjicom/

 

Check Also

What You Need to Do About Cat Physics Beginning in the Next 9 Minutes

Broj pregleda: 0 The Downside Risk of Cat Physics Alldepending on what exactly books that …

Things You Won’t Like About College Board Ap Biology Exam and Things You Will

Broj pregleda: 5 How to Find College Board Ap Biology Exam on the Web Knowing …

The Hidden Gem of Who Came up with Math

Broj pregleda: 4 The Foolproof Who Came up with Math Strategy At present, only 33 …

New Ideas Into Quizlet Biology Cells Never Before Revealed

Broj pregleda: 4 The Importance of Quizlet Biology Cells These questions will help to prevent …

Why Almost Everything You’ve Learned About Best Term Paper Writing Service Reviews Is Wrong and What You Should Know

Broj pregleda: 7 Therefore, an excellent writing service is one which can finish your work …