Karleuša se hvali suprugovim milijunima, Vranješ joj se rugao

Jelena Karleuša navodno ‘teži’ 40 milijuna dolara. Pretpostavlja se da je najviše zaradila brojnim nastupima i televizijskim ugovorima te milijunskim profilima na društvenim mrežama…

Jelena Karleuša (40) je danas objavila nekoliko fotografija na Instagramu kako bi pokazala svojim pratiteljima da je još uvijek u dobrim odnosima sa svojim suprugom Duškom Tošićem (34). Radi se o slikama koje su snimili u Kini za njegov rođendan.

Njihov brak trenutno trese skandal s provokativnim fotografijama, porukama i snimkama koje je Jelena navodno slala nogometašu Ognjenu Vranješu (29). Pjevačica je sav sporni materijal nazvala montažom.

Jelena se pohvalila i suprugovim milijunskim ciframa koje će dobiti nogometnim ugovorom u Kini. Podijelila je s pratiteljima članak u kojem navode da je Duško dobio ugovor od 8.500.000 eura, a koji bi vrijedio do kraja 2021. Duško navodno trenutno zarađuje 5.800.000 eura po godini.

Kako prenosi stranica Celebrity Net Worth, Jelena Karleuša ‘teži’ 40 milijuna dolara. Pretpostavlja se da je najviše zaradila brojnim nastupima i televizijskim ugovorima te milijunskim profilima na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Karleuša se u strogoj tajnosti vratila iz Kine zbog snimanja emisije ‘Zvezde Grande’. Jučer se po prvi put oglasila na Instagramu povodom ove afere.

Mediji su odigrali najstrašniju ulogu protivno zdravom razumu, istini, novinarskom kodeksu. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svijet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene obitelji, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva – i neka šuti – napisala je Jelena.

Za kraj, apelirat ću. Ne stavljajte mi djecu na naslovne strane. Ne koristite moju djecu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji…. – napisala je Karleuša na Instagramu, uz snimku novinara koji su je dočekali u Beogradu, ali je kasnije obrisala objavu.

Ognjen Vranješ joj na društvenim mrežama nikako ne da mira. Nakon što je, kako tvrde srpski mediji, u javnost pustio gole fotografije i snimke Karleuše, poslije ju je namjerno ‘kopirao’ kako bi joj dao do znanja da ne misli stati s provokacijama.

Tako je na svoj Instagram story objavio video gdje drži prekrižene noge na fotelji, baš kao što je to Jelena učinila i objavila kada je otišla svom suprugu Dušku Tošiću (34) u Kinu.

Check Also

Dodik: Sve je bilo centralizovano u Sarajevo, i to hoćete ponovo? Ne može

Broj pregleda: 8 Dodik: Sve je bilo centralizovano u Sarajevo, i to hoćete ponovo? Ne …

7 namirnica koje nas spašavaju od mučnine i želučanih tegoba !

Broj pregleda: 88 7 namirnica koje nas spašavaju od mučnine i želučanih tegoba ! Bez …

Predložen pritvor za Tuzlaka Edina Mulića: Državu oštetio za 190 hiljada KM

Broj pregleda: 33 Predložen pritvor za Tuzlaka Edina Mulića: Državu oštetio za 190 hiljada KM …

Krenuo je na džogiranje, a za dlaku izbjegao sigurnu smrt

Broj pregleda: 4 Krenuo je na džogiranje, a za dlaku izbjegao sigurnu smrt. Nije sreća …

VIDEO: Pogledajte vilu Dragana Čovića od 5 miliona km : Hrvatskog člana predsjedništva BiH koji se obogatio pljačkajući hrvatski narod i u ime tog naroda

Broj pregleda: 5 VIDEO: Pogledajte vilu Dragana Čovića od 5 miliona km : Hrvatskog člana …