Ana Brnabić otvorila dusu.Zaljubljena sam u Zeljku Cvijanovic i mislim da bi bili dobar par i poslovni a i zivotni (FOTO)

Ana Brnabić nikad nije krila da voli zene i da je deformisana kada je u pitanju se*sualna orjentacija.

Ana i Zeljka Cvijanovic u zadnje vrijeme dosta vremena provode skupa. Ana je izjavila da je to ipak poslovno, nista privatno ali na kraju svega je porucila da joj se Zeljka svidja kao zena.

 U koliko bi Zeljka imala zelju da ima bilo kakve prisnije odnose ona bi vrlo rado pristala, sa osmjehom na licu govori nam Ana.

Horoskopski znaci koji se nikada neće skrasiti

Horoskop nam može potvrditi ono što dobro znamo – nekima je brak prava noćna mora, dok ga drugi sanjaju oduvek i omiljena im je tema sanjarenja.

Horoskop i venčanja neizbežno idu ruku pod ruku, jer verujemo da tek manji broj ljudi nije zaintrigiran mogućnošću da su u vezi s osobom kojoj brak nije baš važan.

Stoga, nije loše znati koji su to znakovi horoskopa kojima je brak apsolutno na poslednjem mestu prioriteta.

Bik

Kompromis je reč koja ne postoji u njihovom rečniku, a kako se radi o možda i najvažnijoj stvari u braku, problem je jasan… osim toga, oni su srećni i sami, stoga im brak baš i ne predstavlja neku nuždu.

Lav

Uvek traži ono najbolje za sebe, što nije baš jednostavno niti lako, tako da se ne treba čuditi što se teško vežu za nekoga, uvek misleći da iza ugla ima nešto bolje.

Strelac

Obožavaju svoju slobodu, a jednako tako ne gledaju ljude koji traže puno, tako da im priča koja treba trajati zauvek nije ni najmanje napeta…

Vodolija

Samostalnost im je na prvom mestu, zajedništvo im ne predstavlja baš puno, tako da im je brak u globalu nezanimljiva pojava, jedino ako stvarno ne nalete na osobu koja im je interesantna iz drugih razloga.

Check Also

Dodik: Sve je bilo centralizovano u Sarajevo, i to hoćete ponovo? Ne može

Broj pregleda: 8 Dodik: Sve je bilo centralizovano u Sarajevo, i to hoćete ponovo? Ne …

7 namirnica koje nas spašavaju od mučnine i želučanih tegoba !

Broj pregleda: 88 7 namirnica koje nas spašavaju od mučnine i želučanih tegoba ! Bez …

Predložen pritvor za Tuzlaka Edina Mulića: Državu oštetio za 190 hiljada KM

Broj pregleda: 33 Predložen pritvor za Tuzlaka Edina Mulića: Državu oštetio za 190 hiljada KM …

Krenuo je na džogiranje, a za dlaku izbjegao sigurnu smrt

Broj pregleda: 4 Krenuo je na džogiranje, a za dlaku izbjegao sigurnu smrt. Nije sreća …

VIDEO: Pogledajte vilu Dragana Čovića od 5 miliona km : Hrvatskog člana predsjedništva BiH koji se obogatio pljačkajući hrvatski narod i u ime tog naroda

Broj pregleda: 5 VIDEO: Pogledajte vilu Dragana Čovića od 5 miliona km : Hrvatskog člana …